Inschrijven

Hartelijk dank voor je interesse om je in te schrijven! Zodra je je via de website hebt aangemeld, ontvangen wij daarvan bericht. Wij schrijven je dan binnen een aantal dagen in of je komt op de wachtlijst. Wanneer de inschrijving verwerkt is, krijg je een e-mail ter bevestiging (houd ook je spambox in de gaten!). Vanaf dát moment zijn wij jouw huisarts. Vergeet daarna niet je af te melden bij je oude huisarts zodat wij je medisch dossier toegestuurd krijgen.

Samengevat stapsgewijs:

  1. Aanmeldformulier op de website invullen.
  2. Je ontvangt een mail wanneer wij je hebben ingeschreven (vanaf dat moment zijn wij jouw huisarts).
  3. Je verzoekt je oude huisarts om je medisch dossier naar ons te sturen.

Portaal

Wat is dit?

Inschrijven

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die in ons werkgebied wonen. Ons werkgebied betreft het zuiden van Emmen (de zuidkant van Emmen-centrum, Noordbarge, De Bargeres, De Delftlanden, De Rietlanden, Zuidbarge en Parc Sandur). Als u twijfelt of u in ons werkgebied woont, kunt u even overleggen met de assistente.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als u bij ons in de praktijk wilt komen omdat u ontevreden bent over uw huidige huisarts, dan raden wij dat zelfs sterk aan.

Indien u zich wilt inschrijven in onze praktijk, vragen wij u onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Tegelijkertijd zijn wij volgens de zorgverzekeringswet verplicht op dat moment uw identiteit te controleren aan de hand van uw ID-bewijs. Verder verzoeken wij u uw vorige huisarts te vragen uw medisch dossier aan ons op te sturen. Pas daarna is uw inschrijving compleet.

Praktijkinformatie

De praktijk kan gesloten zijn i.v.m. nascholing, slaapdienst na nachtdienst, vakantie en ziekte.

Alle consulten van patiënten met een Nederlandse verzekering worden direct bij de verzekeraar gedeclareerd. U kunt de tarieven vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, de Nza.

Huisartsenpraktijk de Brinken
  • Mantingerbrink 150
  • 7812 MH Emmen
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten